Event

Black Lotus – The retreat, Sicilien

6-13 oktober 2024

Den 6-13 oktober så har du möjligheten att följa med på en fantastisk träningsresa till Sicilien.

Detta är ett lyxigt retreat för dig som önskar kombinera yoga och styrketräning såväl som utomhusaktiviteter. Yogautbudet (som jag själv står för) inkluderar mer dynamiska klasser vid sidan av Yinklasser. Med på resan har vi också fantastiska @ptchristel som kommer att leda styrketräning i mindre grupper och om så önskas även coacha dig individuellt. Sicilien är en magisk plats där träning och naturupplevelser med fördel kombineras med god mat och vin.

Många menar att Siciliens kök är bäst i världen – och vi håller med

Vi kommer att bo på hotell Kalura vars fantastiska läge, ett stenkast från kuststaden Cefalu, gör det möjligt att utforska allt vad Sicilien har att erbjuda. Avstånden är korta och utflyktsalternativen många. Vi tror att det här är precis vad du behöver 2024✨Yoga och styrka i kombination med ”la dolce vita”.

Resan är nu bokbar. För vidare info kring priser och upplägg/anmälan maila alternativt fyll i kontaktformuläret.

Vergarayoga X Barrobusta

Nu i höst återkommer det vinnande konceptet Yoga med vinprovning – ett samarbete mellan Bar robusta och Vergara Yoga. Passar lika bra till kickoffen på jobbet som till födelsedagsfirandet och möhippan. Skicka en förfrågan med önskat datum via kontaktformuläret så återkommer vi

YOGA GAMES – Göteborg 31 mars – 2 april 2023

Söndag – 10:00 : Vin/yin (Hagabadet Hot studio)

”En fantastisk kombination av ying och yang där två yogapraktiker vävs samman i en och samma klass. Under det inledande vinyasamomentet arbetar vi med styrka, mobilitet och rörlighet för att sedan övergå till Yin; vila och återhämtning. Genom att kombinera Vinyasa och Yin får vi det bästa av två världar. Vinyasa är bitvis fysiskt utmanande samtidigt som det boostar vårt energiförråd och stärker våra hjärtan. Den avslutande yinsekvensen ger oss möjlighet att slappna av muskulärt och vidare landa i oss själva.”