Skräddarsydda tjänster.

Vid sidan av fasta klasser erbjuder Vergara Yoga AB skräddarsydda program för företag, institutioner, hotell och privatpersoner.

Möjligheten finns att boka ett eller flera tillfällen då jag kommer till er arbetsplats med skräddarsydda program anpassade just för era behov. Nedan följer några prisexempel – men ni kan även kontakta mig för alternativa upplägg. Oavsett vilken form av yoga ni väljer så är regelbunden yogapraktik på arbetsplatsen en investering i personalens hälsa och välmående.


30

1.500:-/tillfälle. 10 tillfällen ger rabatterat pris.

Kontorsyoga:

30 minuter enkla stretchövningar i kombination med lugna andningsövningar och med fokus på rygg och axlar.


60

2.500:-/tillfälle. 10 tillfällen ger rabatterat pris.

Lugn (Yin) Yoga:

60 minuter lugna och avkopplande övningar som utförs sittande eller liggande. Fokus på återhämtning och ökad rörlighet.


60

2.500:-/tillfälle. 10 tillfällen ger rabatterat pris.

Vinyin Yoga:

60 minuter. En kombination av dels uttalat dynamisk yoga med fokus på styrka, koordination och rörlighet, dels mer avkopplande övningar.


Privat

Kontakta mig om pris.

För dig som privatperson

så kanske det handlar om att komma igång med din träning? Du kanske vill lära dig grunderna i yoga eller helt enkelt hitta rutiner i vardagen för regelbunden träning. Oavsett målbild så kan du få hjälp med att utforma träningsprogram med valt fokus (ökad rörlighet/styrka/rehab) och vidare kontinuerlig stöttning och guidning.

Konsert Strategy and IP

Rebecca har varit en mycket uppskattad yogainstruktör på vårt kontor. Hennes engagemang, professionalism och förmåga att anpassa programmet efter deltagarna har gjort varje session både givande och inspirerande.

Team Linda Falck

Tusen tack Rebecca för ett toppen pass för oss som jobbar på Team Linda Falck. Detta var precis vad våra stela frisörkroppar behövde ❤️

Foyen

Vi har anlitat Rebecca för yogaklasser på vårt kontor.

Hon förmedlar sina klasser med lugn och enkelhet som skapar en avslappnad känsla för deltagarna.

Hon har varit lyhörd och anpassat klasserna fint efter våra behov och önskemål. Klasserna har varit mycket uppskattade hos kollegorna.

Är ni sugna på att köra yoga på kontoret- då kan vi varmt rekommendera Vergara Yoga och Rebecca ❤